Комунални радови у Железничком парку се приводе крају

Екипе Јавног комуналног предузећа „Хамеум“ интензивно раде на више локација у граду, јер се поред редовних комуналних послова, овога лета одвијају и радови на реализацији два велика пројекта у Прокупљу.

У парку код Железничке станице у току су радови на водоводној и комуналној мрежи, који се изводе у оквиру реконструкције простора на којем ће бити изграђен спомен комплекс посвећен јунацима Гвозденог пука.

– Сви предвиђени радови одвијају се без потешкоћа, тако да је инсталација водоводне и канализационе мреже скоро и завршена. Ових дана врше се припреме за изградњу фонтане која ће бити прикључена на нову водоводну мрежу, тако да ће овај део посла ускоро бити завршен, изјавио је испред ЈКП „Хамеум“, Саша Пауновић.

Како би овај величанствени комплекс добио свој прави изглед, интензивно се одвијају и радови на уређењу зелених површина. Према наводима надлежних у овом предузећу, сада се припремају земљана поља за сетву, односно у току је завршна фаза припреме за формирање зелених површина, које ће заједно са фонтаном и свим другим предвиђеним елементима бити део овог велелепног здања.

Истовремено се у Прокупљу одвијају и радови на изградњи комуналне мреже на приступној саобраћајници нове зелене пијаце на простору испод Пољопривредне школе „Радош Јовановић Сеља“. Реализацијом наведених пројеката, али и многих других који су започети или предстоје, грађани Прокупља добиће много боље и лепше услове за живот у свом граду.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*