Јавно-комунално предузеће „Хамеум“ спремно дочекује први снег

Снег јаког интензитета, који од јутрос пада на подручју Прокупља и целог Топличког округа, још увек не ствара веће проблеме возачима и путарима на овом подручју.
Без обзира на велику количину падавина, због велике влажности и температуре која је изнад нуле, снег се не задржава на коловозу.
На путним правцима из Ниша ка јужној српској покрајини, саобраћај се одвија без проблема, али се возачима саветује опрез због клизавих коловоза.
Аутобуски саобраћај на подручју Топличког округа одвија се уредно и сви аутобуси саобраћају без закашњења, према уобичајном реду вожње.
Како је јутрос рекла Радмила Перић, в. д. директора прокупачког Јавно-комуналног предузећа „Хамеум“, задуженог за одржавање и чишћење путева, улица и тротоара на подручју града Прокупља, радници тог предузећа спремно дочекују први овогодишњи снег.
-Набавили смо 25 тона соли за посипање градских и приградских улица и тротоара, што је за сада сасвим довољно, казала је Перић.
Такође је истакла да је и сва расположива механизација „Хамеума“ у исправном стању и спремна за рашчишћавање снега, нагласивши да ће ове зиме она бити појачана са два нова трактора, специјализована за рашчишћавање снега у градским условима.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*