ЈКП „Хамеум“ – прање градских улица и рашчишћавање приградских тротоара  10. September 2020.

 

У оквиру редовних послова на чишћењу јавних површина и одржавању хигијене градских улица, радници прокупачког Јавног комуналног предузећа „Хамеум“ ових дана ангажовани су на детаљном прању свих улица у граду .

Према речима Братислава Дуњића, помоћника техничког директора ЈКП „Хамеум“, у наредне две недеље комплетно ће бити опране улице „Ратка Павловића“, „21. српске дивизије“, „9. октобар“, „Генерала Транијеа“, „Војводе Мишића“, „Даринке Несторовић“  и осталих улица у ширем центру града.

-У оквиру наших редовних дужности на чишћењу и уређењу паркова, јавних површина, тротоара и улица у Прокупљу, у ситуацији пандемије корона вируса, радници „Хамеума“ посебну пажњу поклањају хигијени у близини прокупачких здравствених установа Дома здравља и Опште болнице „Др Алекса Савић“, казао је Дуњић.

Он је истакао да ових дана завршавају и велику акцију чишћења тротоара дуж магистралног пута Прокупље-Куршумлија, од Бумбуречке улице до улаза у Прокупље, односно до зграде Дома културе на Царини.

-У протеклих двадесетак дана овај потез је потпуно рашчишћен од дивљег растиња и смећа, тако да сада пешаци тим тротоаром могу много безбедније да се крећу, казао је Дуњић и нагласио да је то од посебне важности за ђаке пешаке који из неких приградских насеља у том делу свакодневно пешаче од куће до школе и назад.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*