Како живети у свету који жели да те промени

Када сам у соби препуној странаца, никад не знам како дамеђусобно сарађујемо. Слушам више него да причам, и претерано сам анализирала сваки покрет, реч и мисли стопута у мојој глави пре него што одреагујем на својеокружење. Управо написавши ту реченицу учинила сам севеома исцрпљено; Међутим, то се дешава чешће него штобих желела да признам.

 

Сваког дана кад се пробудим, желим да будем сама, обучемна начин који желим да се облачим, носим косу онако какожелим да је носим, ​​и излазим иза врата у нади да ће се мојеунутрашње осећање ускладити са мојим спољним светом.Али, колико год хоћу да признам да радим ствари за себе, немогу да се не питам шта ће други размишљати ако носимодређени део одеће или нећу чешљати косу на одређениначин. Не знам зашто, али не могу помоћи себи да се решимте унутрашње борбе које могу само да видим и осетим. Нежелим да верујем да су ове мисли моје истините, алипонекад имају предност.

 

Дакле, након толико пуно осећања, одлучила сам дазауставим овај начин живота. Живот је оно што то чините и ако живим кроз друге перцепције, онда не могу назвати својживот сопственим. Дакле, ако било који од горе наведенихречи звучи слично ономе кроз шта пролазите, молим вас дапрочитате текст како бисте могли бити сами у свету којиможда жели да вас промени.

 

1. Направите паузу од друштвених медија

Тешко је пронаћи свој глас када стално конзумирате мисли и мишљења других. Док су друштвени медији као што суИнстаграм и Фацебоок, присутни да вас повезују са другимистомишљеницима, они могу лако ставити утисак на вашдан када видите нешто што би могло изазвати негативанобразац мисли. Да бисте то спречили, најбоље је данаправите паузу тако што ћете га искључити сваки пут у неко време. Искључите ове апликације и скрените пажњу надруге ствари које ће позитивно утицати на вас и нећезахтевати потврду одсличних“ и „коментара“ (тј. Дневника, постављања циљева, разговора са блиским пријатељима нателефону, слушања инспиративних емисија, итд.). Заменаваших свакодневних навика са активностима које потврђујунегативне утицаје по вашу психу који су поменути већ у тексту могле би вам помоћи да направите своју интуицију и омогућити вам да се упознате на вишем нивоу.

2. Одлучите се да непрестано волите друге

Тражити потврду од других је сигуран начин да спречите даживите свој живот на најбољи начин. Ако случајноразмишљате о свему, вероватно пажљиво израчунате свакипотез и реч коју кажете да би удовољили другима, тако да неморате да се бавите осећањем одбацивања. Иакоодбацивање је тврда пилула за гутање, ништа нијеисцрпљујуће од одабира сваке речи и вагања свега шторадите. Запамтите: без обзира шта радите или кажете, нећете моћи задовољити сваку особу на свету. Играње сасигурношћу не дозвољава вам да трчите у корак са својимсновима или да вам буде удобно у својој кожи. Најбоље јепустити идеју да је ваша одговорност да учините свакомдругом угодност када је једина ствар за коју требате битиодговорна ваша сопствена срећа.

 

3. Само кажите ствари које мислите

Ништа није штетније за ваше самопоуздање него да сеустручавате да кажете ствари које мислите. Ово иде рукупод руку покушавајући да задовољимо друге, јер се плашитеда вас неко не схвати на погрешан начин. Бити веран вашимвредностима и принципима је највећи дар који можете датисеби. Ово вам омогућава да будете отворени и искрени сасобом на начин који нисте могли замислити. Када се нештопојави што вас мучи или иде против онога у шта верујете, одличите да ли желите да живите у неугодности или даљубазно говорите своју истину. Обично људи кажу стварикоје не желе зато што не знају како да изговоре речи које имчине тренутну ситуацију неугодном, тако да би их радијеизбегавали само да би казали оно што друга особа жели дачује.

 

4. Упознајте боље себе

Морате знати шта желите од живота. Одвојите неколикотренутака и седите са својим мислима. Купите часопис, узмите неколико питања о личности, питајте своју породицуо својој историјипроверите свој астролошки графикон.Што више схватате своју личност, своје волите и не волитеи одакле ћете кренути, то ћете више бити у могућности дапроцените кога желите и шта желите.

 

5. Покушајте да не претерујете и да будете у потпуностиприсутни у сваком тренутку

У идеалном случају, желите да промените свој дијалог такода не критикујете све што радите, већ да лако ускладите саоним што се дешава изван вашег ума. У суштини, ако степрисутни, дозвољавате себи да се фокусирате на оно што сезаправо дешава испред вас, уместо да се усредсредите напретпоставке с којима сте дошли.

 

6. Будите љубазни према себи и цените ко сте

На крају дана, требало би да будете толерантни докпокушавате да схватите како бити више налик себи. Немојтесе претварати или упоређивати са неким другим, када јетако лако за њих да буду отворени и искрени са својиммислима. Претпостављате да је удобно у својој кожи, када у стварности можете имати исте мисли усклађене саситуацијом и људима. Урадите све што је у вашој моћи дапронађете свој глас и предузмете следеће кораке да бистеживели живот који сте одувек желели. Онако као што сеосећате. Ништа није моћније него бити у свету који жели дабудете као сви остали, када су као и сви други, искрено, досадни.

 

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*