Корисници „Сунца“ се припремају за Спортске сусрете

 

У Дневном  бораваку „Сунце“ у Водицама, чији  су корисници деца и млади са сметњама у развоју, у току су припреме за учешће на Спортским сусретима Дневних боравака јужне и југоисточне Србије, који ће у септембру бити одржани у Лебану.

Корисници „Сунца“ сваке године учествују на овој спортској манифестацији и радују се дружењу са вршњацима и ширењу пријатељстава са корисницима других Домова. Они су ових дана изузетно посвећени тренинзима и мотивисани да на предстојећим  дружењима покажу добре резултате у некој од пет дисциплина. Такмичари ће показати своје вештине у скоку удаљ, бацању чуњева, шутирању на гол и бацању лопте у кош.

Циљ ових Спортских сусрета јесте да деца и млади из посебно осетљивих категорија становништва, поред дружења и склапања пријатељстава,постану више присутна и видљива у друштву  и боље интегрисана у социјалном окружењу.

Домаћин јубиларних 10. Сусрета Дневних боравака јужне и југоисточне Србије је Општина Лебане, а организатор манифестације је Центар за социјални рад и Дневни боравак „Сунце“ у Лебану.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*