„Културно лето“ за млађе и старије Прокупчане

Откако је почела манифестација „Културно лето 2019“, коју већ неколико година заредом организује Дом културе, Прокупчани могу  да посете различите културне садржаје и уживају у њима. Од самог почетка овогодишњег “Културног лета”, заинтересована публика је могла да присуствује књижевним вечерима, изложбама, концертима и бројним другим садржајима и тако своје слободно време у граду, употпуни на овај врло леп начин. Организатори истичу да су се и ове године потрудили да програм буде испуњен у складу са интересовањима свих старосних група.

Ипак, део програма под називом „Корак у боји“, посетили су и они најмлађи, али и најстарији Прокупчани. То је садржај који се дешава у центру града, када сликари осликавају велико платно, а наши суграђани им се увек радо придруже. Тако је било и ове године, на обострано задовољство.

За вечерас, организатор „Културног лета“, прокупачки Дом културе, припрема трибину, на којој ће поводом 100 година позоришта учествовати глумци, који су своје прве улоге одиграли баш на прокупачким „даскама које живот значе“. Овај догађај заказан је за 20 сати.

По завршетку програма ове манифестације, Дом културе ће се укључити и у програм обележавања градске славе Свети Прокопије, који ће почети 15. јула.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*