Културно-образовни центар „Топлица“ поклонио ђацима сезонске карте за Градски базен

 

 
 

Културно-образовни центар „Топлица“ у Прокупљу у сарадњи са Спортским центром Прокупље обезбедио је бесплатне сезонске карте за Градски базен, које су данас уручене ученицима основних школа.

Карте које ће моћи да користе током целе овогодишње купалишне сезоне, добило је по два ђака из сваке основне школе, а реч је о ђацима који су се током протекле школске године истакли у спортским, хуманитарним и другим активностима.

Како је казао директор КОЦ-а, Бојан Миленковић, циљ ове акције је да се награде спортисти, вредни и хумани ученици, без обзира на успех у школи, јер сваки труд треба да буде награђен. У томе их је подржао Спортски центар Прокупље, у оквиру којег ради Градски базен.

 

Данас смо поделили бесплатне карте нашим основцима који су се својим залагањем, талентом или хуманошћу истакли у својим школама. Карте смо доделили оним ђацима које је предложило наставничко веће и сигуран сам да су их баш они и заслужили, казао је Миленковић и додао да ће ова установа организовати још сличних акција и за старије ученике.

Директор Спортског центра Прокупље, Живан Владимировић је изјавио да је Градски базен спремно дочекао купаче и да дневно ово једино уређено градско купалиште посети и до хиљаду грађана.

Спортски центар Прокупље подржао је ову акцију којом су награђени ученици наших школа, посебно они који се се истакли у спортским активностима. Млади треба да се што више баве спортом, да промовишу здрав живот, а спорт је најбољи начин за то, нагласио је Владимировић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*