Леп гест: Град Прокупље финансира пакетиће за сву децу из ПУ „Невен“

Сви малишани из Предшколске установе „Невен“ у Прокупљу добиће новогодишње пакетиће које ће финансирати Град Прокупље. Обзиром да се ово дешава по први пут, а да деца воле поклоне, ово ће бити право изненађење за мале Прокупчане.

-Новогодишњи пакетићи за све малишане имају велики значај, осећај неизвесности шта се налази у врећици са поклонима, слика са Деда Мразом, то деца памте целе године. Потрудили смо се да им приредимо изненађење, тако да ће 925 наших најмлађих суграђана добити пакетиће, рекла је члан Градског већа за просвету и омладину Маја Ранђеловић.

Да деци треба у сваком тренутку, а посебно пред новогодишње и божићне празнике, приредити лепа изненађења слаже се и градоначелник Прокупља Александар Симоновић.

-Малишани су наша будућност. Дечији осмех је вреднији од свега на свету. Добили смо статус града, и желимо да прво најмлађи то осете, а онда и остали грађани. Само уз пакетић и сликање са Деда Мразом је права нова година за децу, нагласио је градоначелник Прокупља Александар Симоновић.

1 Коментар

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*