Летња забава за младе у организацији Спортског савеза Прокупља

Вожња у симулатору за пилоте на Тргу Топличких јунака данас је изазвала велико интересовање и одушевљење  код прокупачке деце и младих. Ову разоноду у центру града на дан почетка распуста за основце, организовао је Спортски савез Града Прокупља уз подршу Удружења екстремних спортова Топлице.

-Ово је наш начин да младима пружимо нове видове забаве и рекреације. Иду летњи дани, и за наше ђаке нема више школских обавеза, па сматрамо да треба да им понудимо креативне идеје како да проведу слободно време, рекао је секретар Спортског савеза Града Прокупља Божидар Јовић.

Он је потврдио да ће и наредног петка, 21. јуна, на дан када се завршава школска година за средњошколце, такође у периоду од 10 до 14 сати, овај вид забаве бити организован.

Из Спорског савеза најављују организацију бројних активности током летњих месеци, које ће бити намењене пре свега младима. Најпре ће бити организована школа пливања, почетком јула на базену, у сарадњи са локалном самоуправом и Туристичко-спортском организацијом.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*