Локална самоуправа обезбедила пакете за све пензионере са територије града Прокупља

Град Прокупље је за све пензионере, са територије града и сеоских месних заједница, без обзира на висину пензије, обезбедио пакете са основним животним намирницама. Пензионери, који желе да се пријаве за пакете, треба да дођу са пензионим чеком и личном картом на следеће пунктове у граду.

Пензионери могу да се пријаве за пакете на територији града у временском периоду од 8 до 15 часова и то у: Дому културе, на Радничком универзитету, Месној заједници Гарић, бившем Волонтерском центру, Сокићевом булевару (код семофора) и Сокобањској улици у Ђуревачком насељу.

Пријаве за пензионере по сеоским месним заједницама се подносе председницима месних заједница. Локална самоуправа на овај начин жели да побољша животни стандард пензионера и побрине се да добију намирнице, које су им најнеопходније и које свакодневно користе. Подела пакета ће започети одмах након прикупљања спискова и сваки пензионер ће пакет добити на кућну адресу, истакли су у локалној самоуправи.

Пунктове су обишли чланови Градског већа Катарина Вељовић и Марко Костадиновић, истакли значај ове акције и позвали пензионере да се наредних дана пријаве у што већем броју.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*