За возни парк Хамеума Град Прокупље у последње три године издвојио преко 100 милиона динара

Возни парк Јавно – комуналног предузећа ,,Хамеум” богатији је од прошле недеље за још две машине, комбиновану машину и ваљак, а пре десетак дана ово предузеће добило је прву цистерну за пијаћу воду. Набавку ових машина, финансирала је локална самоуправа, која је само у последње три године за возни парк Хамеума издвојила преко 100 милиона динара.
 
Наше предузеће данас поседује три нова камиона кипера, две нове комбиноване машине, ваљак, нископодну приколицу, а у току је набавка још једне цистерне за пијаћу воду. Након тога, наш возни парк биће комплетиран, каже Саша Стошић, в. д. директора ЈКП ,,Хамеум” Прокупље.
 
 
Како додаје, са овим машинама, умногоме је олакшан посао радника овог предузећа, који су свакодневно на терену, и реализују крупније пројекте као и текуће дневне активности.
 
Све што радимо, радимо у корист града и грађана. Сада нам је посао много олакшан, нагласио је Стошић, који се захвалио Граду Прокупљу на помоћи коју пружа овом предузећу.
 
Град купује нове грађевинске машине, али и финансира многе друге послове које обављамо. Захваљујући тој помоћи, предузеће нормално функционише и свакодневно се трудимо да побољшамо и олакшамо живот наших суграђана, закључио је в. д. директора ЈКП ,,Хамеум” Саша Стошић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*