Локална самоуправа подједнако брине и о граду и о селима, уређен путни правац Јабучево-Борина кривина, пут у Малој Плани…

Захваљујући повољним временским приликама, радови на путној инфраструктури у градским и сеоским срединама су интензивирани.

Осим радова на градским улицама и тротоарима, пре извесног времена завршени су радови на шумском и атарском путу Јабучево-Борина кривина у дужини од седам километара.

-Сарадња прокупачке локалне самоуправе и Шумског газдинства “Топлица” из Куршумлије допринела је да мештани Јабучева, Мрљака и околних села добију адаптиран путни правац Јабучево-Борина кривина, изјавио је члан Градског већа за инфраструктуру Жарко Копривица и додао да су средства за ове радове издвојена из локалног буџета.

Протеклих дана, завршено је и насипање, ваљање и равнање једне улице у Малој Плани у дужини од 220 метара. За ове радове из буџета је издвојено 250.000 динара.

У Балканској улици урађен је потпорни зид, за чије радове је утрошено 730.000 динара.

Копривица је нагласио да су током грађевинске сезоне планирани многи радови на инфраструктурним и другим објектима.

-У наредном периоду у сарадњи са Шумским газдинством “Топлица” из Куршумлије интензивно ће се радити на адаптацији путева у селима Јовине Ливаде, Гласовик, Арбанашка и Статовац, изјавио је он и закључио да планирани послови показују да локална самоуправа води рачуна да се побољшају услови живота у граду, али и у сеоским срединама.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*