Модни тренд за 2019 и боје пролећа


Иако ових дана уживамо у снегу и зимским чаролијама, те и не помишљамо на пролеће и трендове који нас тада очекују, чињеница је да модни дизајнери вредно раде не би ли нас на време упутили у то шта ће бити тренди наредне сезоне.

Када се ради о трендовима, они су неретко посвећени само једној сезони, јер садрже одевне предмете који одговарају одређеним временским приликама. Ипак, дешава се, можда не тако често, да један тренд можемо носити током читаве године, уз мале модификације наравно. Тренд о ком вам овог пута говоримо, може бити примењен сваког годишњег доба, а верујемо да ће вас одушевити.

[ngg src=“galleries“ ids=“107″ display=“basic_thumbnail“]

Кожне и свилене панталоне ће увек имати место у нашем гардероберу, али званично је време да се направи простор за панталоне од плиша.

Плиш је доминантан у свету моде, и ако је раније био резервисан за свечане хаљине, сада плиш проналази место на лежерним одевним комадима, попут панталона.За вечерњи изглед, плишаним панталонама само додајте свиленкасту блузу, док за дневне изласке панталоне од плиша можете комбиновати са великим и топлим џемперима. Црне плишане панталоне изгледају привлачно и врло суптилно, док су ружичасте и плаве нијансе ту да додате забаван тон вашем изгледу.

Широке панталоне одувек су биле одличан избор за даме које не воле да носе сукње и хаљине, већ преферирају лежернији стил. Захваљујући свом кроју, сјајно се уклапају уз бројне одевне комаде, а имајући у виду да могу бити од разних материјала, могу се носити током читаве године. Због тога не чуди што су овогодишњи фаворит управо оне, ни мање ни више него раскошни баршун.

Још један нови материјал се враћа на велика врата а у питању је текстил, који нам пружа топлоту и остаје ван додира свих трендова који долазе и одлазе. Ако сте помислили да говоримо о сомоту, знајте да сте били у праву. Овог пролећа, славни материјал ће доживети своју ренесансу, а с обзиром на то да ће нам понудити мало топлоте током хладних зимских дана, можемо га носити већ сада.

Цветна рапсодија, обиље слојева, јарке боје и карнери биће један од водећих трендова наредне сезоне.

Жута је нова црна!Топли жути тонови биће незаобилазни.

Туфнице увек и свуда.

Хеланке, кроп топ и други спортски комади комбиновани су са елегантним, нежним и женственим летњим хаљинама. Две неспојиве реалности заједно праве одличан баланс између историјског наслеђа бренда и актуелних трендова.

Одважне чарапе са анимал дезеном владаће овог пролећа, креирајући идеалну количину храбрости која ће вам бити потребна да бисте свету представили најбољу верзију себе и самоуверено корачали градским улицама.

Ако сте храбре, ове чарапе можете комбиновати и са другим дезенима, као што је карирани.

Или танке чарапе у боји коже са неким занимљивим радом, које УВЕК треба да носите уз неке елегантније ципеле попут салонки и у приликама које таквом стилу одговарају.

И на крају кад су боје у питању, поред жуте, ове године издвојиће се још и сива и краљевска плава, позната и као кобалтна плава. Ова предивна, изражајна и упечатљива нијанса плаве боје у вашу гардеробу унеће дашак гламура па нимало не чуди да је управо она чест одабир чланица краљевских породица због којих је и добила назив.

Милитарy зелена боја, технички материјали, купаћи костими у стреетwеар стилу, лого натписи у различитим верзијама дефинитивно су комади који неће бити “уништени“ и који ће преживети до следеће сезоне.

Лагани и лепршави асиметрични комади: фоулард кошуље, панталоне и сукње са воланима сугеришу живахно лето без брига.

                                                                                                                                                                С.П.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*