Мр Гајић: „Савез за пљачку са 30 тачака и 10 жутих мачака!“

Живот у Србији није увек леп. Штавише, најчешће је само патња и непрекидна борба за опстанак. Понекада човек може и да се добро насмеје, али данас пре од муке, него због хумора.

Посматрам ову распалу ДОС банду, жуте лопине и трговце маглом већ дуже време. Као вампири, они не одустају од намере да нас поново зајашу и да нам сисају крв док не крепамо.

Године 2012, након тоталног пораза та бројна жута банда, поприлично пуних џепова привидно се повукла у илегалу. Сакрили су своје жуте палацаве змијске језичине, посули се пепелом и глумили ожалошћену породицу над телом обогаљене Србије.

Но, и после 12 година жутог фашизма, после жутог геноцида над Србијом, они су огладнели, иако су оперушили све што су могли.

Пошто пре 5.октобра 2000. већина жутих барона није знала да води ни киоск, нити су имали по један дан поштеног рада, губитак власти од 2012. до 2018. натерао их је да испразне те дубоке жуте џепове. Имало се, могло се, али се богме и истрошило!

И, ола-ла, ево их опет! После распада жутог режима, међусобне пљувачине, после међусобног оптуживања, сукоба и олајавања на нивоу најгорих сеоских опајдара, што су показали на председничким и београдским изборима- сада се опет окупили са намером да „спашавају“ Србију!

Читам тих 30 тачака и питам се- Боже драги, мајко Божија и сви свети- да ли је српски народ луд, глуп, глув и сенилан у потпуности?

Како је могуће да најгори лупежи, издајници, преваранти, лажови и моралне наказе имају смелости да нам се обраћају уопште?

Тај путујући жути циркус, који ових дана таљига по Србији, и први пут посећује „унутрашњост“ ван круга двојке, по налогу страних газда испипавао је пулс народа.

А онда су сели и саставили тих 30 тачака, које јесу по вољи народа, али и на тараби свашта пише, па ипак није то што пише!

30 тачака, написало је 10 офуцаних, прегладнелих жутих мачака!

30 тачака- мамац за мишеве мале, заборавне и наивне.

30 тачака за које смо се сви ми родољуби залагали још од 1980., противно  режиму Слободана Милошевића и црвене банде, а потом и против жутог ДОС режима, све ове године!

Читам те тачке, али прво гледам и жуте полуделе мачке! Толико потцењују српски народ, толико су бесни и жељни српске крви, а овамо преду ли преду пред камерама.

Да видимо ко је то решио да Србију оздрави и излечи? Па баш исти они који су нас завили у црно!

Каже жута банда да се залажу за Косово у Србији??? А ко је довео Еулекс уместо Уједињених Нација? Ко даде Косово са звездицом? Ко је саградио прве граничне прелазе Брњак и Јариње? Тражите Резолуцију 1244, а ВИ сте је срушили!

Каже жута банда лажљива да се залажу за младе и њихов останак у Србији? Па те младе сте отерали највише ви, од 2000. до 2012., ко год је могао, отишао је одавде. Ваш ДОС подмладак носио вам је сендвиче и кафу или сте спопадали и младе момке и девојке, ето како сте ви жути поступали са младима!

Каже жута банда да подржава образовање, а 2001. сте дали аутономију универзитетима, увели глупу Болоњску декларацију и свакакве глупости у просвету! Само сте повећали школарине, а остали смо најгори и најзастарелији факултети у свету! Дозволили сте да свака школа има свој програм, своје књиге и да нам Хрвати и Словенци штампају уџбеник, а да их пишу ДОС партијска шкрабала!

Каже жута банда да ће се борити за српског сељака, а они су управо уништили село и сељака и у корист увозничких лобија и својих жутих тајкуна! Ви жути гмизавци сте потписали ССП на штету целе српске привреде и пољопривреде!

Каже жута банда да се залаже за владавину права и демократију!? Па 12 година сте кршили и Устав, и све законе који постоје! Били сте изнад закона и ван закона, били сте криминалци најгоре врсте. Нико из жуте банде још није одговарао за огромне крађе, преваре, велеиздају и приватизацију српских институција!

Каже жута банда они ће да организују поштене и фер изборе. Ха, ха, ха! Умрећу од смеха! За време жуте банде знате, све је било демократски и поштено.  Заиста, свако је могао да гостује на телевизијама, свако је могао да одржи скуп, трибину, уличне штандове. На изборима сви су могли да се подједнако представе! А потписе, по 10.000 само су жути могли да сакупе за 3 сата!

Каже жута банда да они хоће „слободне“ медије??? Данас медији пљују и нападају кога хоће и даље фаворизују жуту багру, али не, то није довољно!

Да би медији били “слободни“ они морају бити 100% у Ђиласовом власништву!

Жути још дрско тврде да ОНИ хоће да воде политику против сиромаштва у Србији??? Жути тајкуни, чији сатови коштају по 20.000 евра, чије ципеле коштају по 500 евра, а одела по 2.000 евра, хоће да воде битку против сиромаштва? Ма, важи! Нема проблема, само ПРВО вратите све што сте покрали!

Жута багра хоће подршку домаћој привреди, крај партократије и више државних инвестиција у Србију? Па шта сте радили 12 година? Трпали сте све себи у џепове, стварали сте партократију, продали сте 20.000 српских предузећа и направили 2 милиона сиротана од отпуштених радника.

Жути траже да престане продаја националних ресурса, а баш они су продали све што су могли до 2012. Црвена банда је уништавала све до 2000. а жута банда продала све  у бесцење до 2012!

Жути бандити траже поштенији Закон о раду, а они су од радника направили слепце, војску гладних и отпуштених очајника!

Највећи хумор је прича о независном судству! Сеча судија, коју је спровео сулуди Борис Тадић преко своје тетке Нате Месаровић, јесте у свету незапамћен случај приватизације судства и судија.

 И дан данас судством влада жута мафија од повезаних  судија и адвоката, које су ове жуте штеточине и поставиле!

Зато се данас жутој банди не суди.

Жути тајкуни и лопови траже „оштру“ борбу против криминала и корупције, као и „лустрацију“ пре свега порекла имовине!?? Па ови жути лудаци траже да сами себе похапсе и казне?ИЗВОЛИТЕ ОДМАХ!

Жути бандитоси сада, али само на папиру бране „опљачкане“ пензионере, обесправљене раднике и ветеране- а за време жуте банде сви ти  људи су себи секли прсте, штрајковали глађу и добијали батине од жуте жандармерије!

Жути траже равноправност жена- а у њиховим редовима су насилници који жене пребијају- први Ђилас, а потом и љотићевац Бошко Обрадовић!

Од свих водећих у овом трулом савезу- ниједна жена, сем партијских секретарица у мини сукњама или муцавих најављивачица на штиклицама. Чист жути  шовинизам  и сексизам!

Жута банда  хоће и да заштити ћирилицу коју су готово били укинули, а хоће и братство са Републиком Српском, коју су називали геноцидном творевином, а успут и признали „геноцид у Сребреници“? Па, ко је овде луд?

Жута банда која је докусурила здравство и направила пљачку и уништење целог здравственог система, сада хоће боље здравство? Па, вратите опљачкано!  Вратите уништену фармацеутску индустрију и вратите хиљаде лекара који су побегли до 2012!

И тако, тачка по тачка- заболе ме и желудац и глава!

Замислите, убица тражи да освети своју жртву!

Замислите лопов тражи да буде ухапшен!

Замислите преваранти траже правду!

30  или 130 тачака, које су увек биле жеља народа и родољуба, националиста и десничара- то није суштина наше муке.

Најбитније јесте – КО тражи те „промене“?

10 гладних, офуцаних жутих мачака- уједно, то су „вође“ новог ДОС-а. Са конца и конопца сакупљени пето-октобарски криминалци, они што требаше да робијају већ 6 година!

Шуто и рогато заједно. Они што су се пљували, сада се љубе. Заједно сва завађена жута банда, лажни левичари, лажни десничари, лажни народњаци, лажни сидикати и супер-прелетачи!

Циљ скрпљене „опозиције“? ВЛАСТ, ВЛАСТ, И САМО ВЛАСТ!

Заједнички именитељ? Тата Кајл Скот! Након срамоте на председничким и београдским изборима, где је свака жута вашка наступила обашка, подвикнуо је Скот да се уједине или…

И тако,  2.септембра 2018, та стара, само по злу позната жута пето-октобарска банда је направила „гранд финале“  велике жуте циркуске представе у Сава центру.

Прво је све присутне поздравио весели лажни левичар у „Прада“ ципелицама од 500 евра- госн Борислав Звездица Стефановић, онај што и за своје име лаже да је Борко!

Он је у говору искористио Мусолинијеву фашистичку алегорију о сламању прућа, СНОП, рачунајући да су жути отерали заиста све писмене из Србије.

Он, који је измислио Косово са звездицом и довео Еулекс, усуђује се да се уопште појави пред народом!

Он, десна рука Бориса Францетића, усуђује се да покаже своје прљаво жуто лице и да нам између својих тикова соли памет о социјалној правди и поштењу?

Не видех да ли је говорио Вук Хамдије Поздерца унуче, Јеремић, шеф тзв.„Народне“ партије из круга двојке, у којој се данас окупио највећи шљам Србије. Мали, зубати њоњави Вук итекако зна да покаже агресију и бес, па га можда нису ни пустили на бину.

Нисам чула ни чувеног прелетача-кувара, жутог Стаматовића, шићарџије, некада четника, па ДСС перјанице, удаваче са хиљаду просаца. Његова цела странка је у ствари његова добро удомљена фамилија, коју је углавио свуда, јер 16 година као ага влада општном Чајетина.

Затим је наступио погубљени и муцави Јанко Веселиновић- тзв.Покрет за преокрет. То су они што су тражили пре пар година да се призна Косово, да уђемо у НАТО!?? У говору од пар минута чула сам десетине недозвољивих граматичких грешака за једног „академског“ грађанина. Ех Јанко, Јанко, весела ти мајка, Веселиновићу, ко ли ти поклони диплому факултета?

Дође потом и једна размажена, зла и ружна принцеза, исфрустрирана и мржњом нашопана аутономашка ћуркица, ћера жутог усташољупца Ђорђета Балашевића, старог комунисте и Титове верне певаљке.

Ипак, неочекивано и освежавајуће за овај скуп жутих сморова и творова, Беба Балашевић је била сурово искрена.

Признаде Беба лепо да су сви из тог Савеза „рогата жута говеда са црвеним очима“, а ми остали смо овце.И рече још да је боље бити рогато жуто говедо са црвеним очима! Погрешила је само ономатопеју на самом крају. Уместо да присутна жута говеда поздрави са „Мууу“, она рече „Беее“. Збунила се јадница пред толиким крдом.

Парада жутобљуварије наставила се тзв. песником, Ршумовићем, који да није био комуњара и слуга свих власти, не би био објављен ни у дечјим лектирама и читанкама.

Пред врхунац жуте рапсодије, наступа нова звезда жуте папазјаније, сер Бошко Љотићобрадовић. Лажни десничар, насилник као и газда му Ђилас, дизао је „атмосферу“ пред наступ главне жуте аждаје, менаџера целог циркуса, великог неимара и искреног човекољупца великосрпског сина Драгана. Ох, слатка мала изврнута торта- 30 слатких тачака !

Сер Бошко, српска верзија цртаног витеза сер Жилета, који се са аждајом Ђиласом договара како да преваре народ и направе представу,  каже да сви кренемо поново у школу и да ће Србију спасити фини и слаткоречиви дијалози међу политичким партијама!

Е, ако нас не спаси то што ћете ви лопови међусобно да се мазите, пазите и тепате једни другима, ништа друго неће!

И још обећава Бошко њихову неожуту Владу експерата, која ће бити орочена на 1 годину! Немојте људи, ако Бога знате!

Имали сте 12 година и Геј 17 Плус Владу „експерата“. Од њихове „стручности“ за пљачке и муфљузарије још не можемо главу да подигнемо!

Па и кад би у ту супер-жуту владу ушли Супермен, Бетмен, Бананамен, Спајдермен, Иронмен, Нинџа корњаче, сви Марвелови јунаци са супермоћима, како би могли да за 1 годину поправе 12 година СВОГ жутог геноцида?

Након што сви завршимо Бошкову школицу за пачиће мале, обраћа се Србији крем-де-ла-крем жуте банде, добри стари макро целе ове свите прелетача и жутих смарача- главом и брадом газда Драган Ђилас!

Онај који је ушао у ДС кад је све пукло, после убиства Ђинђића и који је за пар година „стекао“ 50 милиона евра.

Каже та аждаја жута да ће „ Савез за своје задњице“ да гради неку нову кућу, нову Србију?

Паликућа хоће да гради нову и бољу кућу, нову Србију?

Па наравно, кад си све уништио до темеља, сад би да правиш нешто ново- али један кроз један лично власништво- Србију као твоју личну прћију!

Замислите, жути тајкун који је покраденим парама постао шеф ове нове жуте банде, човек доказани насилник, сулудо бахат  и дрзак, пљачкаш и сатрап- он хоће да буде градитељ нове Србије?

Какав пастир такво и стадо- пардон – крдо говеда жутих и рогатих, са црвеним очима- што рече Балашевић Беба…

Не потцењујмо препредене жуте мачкетине са оштрим зубима и наоштреним канџама!

Доста је било жуте цревне болести. Србија мора даље.

Мењајмо политичаре- друге, треће, хиљадите на власти- само немојмо побогу људи да кусамо подгрејане жуте сплачине.

Слажем се са свих 30 тачака, то су 30 жеља српског народа- али са жутима, то је само мртво слово на папиру, само дрека 10 жутих, гладних мачака.

Заборавили су само оно најбитније- 31.тачку- ТАЧКУ НА ЖУТУ ПЉАЧКУ!

 

Једном било, не повратило се!

 

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*