Награде за најбоље ђаке

Општина Прокупље и ове године организује традиционални свечани пријем за ђаке генерације, носиоце Вукове дипломе и награђене на републичким такмичењима из шест основних и четири средње школе у Прокупљу. Пријем за све њих, али и њихове родитеље и госте биће одржан у понедељак 2. јула у 11 сати у Дому културе.

Тим поводом већник за образовање и спорт у Општини Прокупље Маја Ранђеловић је рекла, да се наш град поноси успесима, које већ дужи низ година постижу ученици прокупачких основних и средњих школа.

-Сваке године лествицу постигнутих успеха ови млади људи подижу на виши ниво. Поштујући њихов вредан рад и постигнуте резултате, локална самоуправа ће као и досад  и убудуће да улаже у образовање, залагањем релевантних институција. Резултати потврђују да смо на одличном путу и у рангу са много више економски развијеним градовима и општинама, истакла је Ранђеловић.

Општина Прокупље ће књигама наградити 997 ученика основних и средњих школа, од тога  120 вуковаца, 39 награђених на републичким такмичењима, 175 учесника такмичења, 655 одличних ученика завршних разреда и осам ђака генерације.

Већница Ранђеловић је честитала младим Прокупчанима, али и њиховим родитељима и наставницима на оствреним успесима и позвала их да  заједно дођу на пријем у Дом културе, када ће им председник Општине Прокупље Александар Симоновић уручити награде.

2 Коментара

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*