Нема више камиона кроз Гарић, пробија се пречица до каменолома

Проблеми житеља Гарића са камионима и машинама које иду до каменолома у Водицама и назад и пролазе поред њихових домова, ускоро ће бити решени. Јуче је почело пробијање пута, који је у власништву Јавног предузећа „Србијашуме“, Града Прокупља и приватних лица, тако да, када се овај посао заврши, теретна возила неће имати потребе да пролазе кроз ово прокупачко насеље.
-Свакодневним саобраћањем теретних возила, долази до оштећења асфалта, водоводне мреже, ставарања одрона. Ако томе придодамо и буку, житељи овог дела Прокупља су заиста у проблему. Зато је локална самоуправа, у сарадњи са предузећем „Србијашуме“ и приватним лицима, власницима каменолома, договорила да се пробије овај пут, и направи нешто што ће одговарати и житељима Гарића, као и онима који свакодневно раде на каменолому, обзиром да се ради о пречици, објаснио је начелник Топличког управног округа Милан Аранђеловић.
Како додаје, представници локалне самоуправе, и он, као начелник Топличког округа, увек су ту за грађане.
-Наш посао је да помажемо људима и решавамо проблеме. Сви ови захтеви су оправдани, само је некада потребно време да се неки проблем реши, обзиром да су ту разне процедуре и рокови који морају да се испоштују. Ови радови, решиће велики, дугогодишњи проблем житеља овог дела града, нагласио је начелник Топличког управног округа Милан Аранђеловић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*