Нове тренерке за Боксерски клуб “Топличанин”

Поводом одржавања Појединачног првенства Србије у боксу за сениоре, америчка хуманитарна организација “Спирит оф Америка“ Боксерском клубу „Топличанин“ поклонила је 15 тренерки.

Легенда југословенског и српског бокса и освајач многих медаља са домаћих и међународних такмичења Братислав Ристић, и Слободан Митић, који у клубу раде као тренери, захвалили су се донатору који је овим гестом обрадовао не само боксере и руководство клуба, него и све љубитеље бокса.

-Представник америчке хуманитарне организације у Србији „Спирит оф Америка“ Ђон Капело и његов асистент Бојан Драгићевић упознали су се са свим активностима Боксерског клуба „Топличанин“ и напорима руководства клуба, Града Прокупља, донатора и сарадника да ово првенство протекне у најбољем реду, каже Ристић и наглашава да је велика част, али и обавеза бити домаћин оваквог једног спортског догађаја.

Члан Управног одбора клуба, Драгослав Петровић, напоменуо је да су припреме за ово такмичење трајале више месеци. Он се нада да ће сви учесници првенства бити задовољни током четвородневног боравка у Прокупљу.

-Позивам грађане и све љубитеље спорта, да у што већем броју дођу у Спортску халу „Др Зоран Ђинђић“ и да фер навијањем испрате овај спортски догађај, изјавио је Петровић.

Елиминационе борбе почињу данас и трајаће до 24. маја, а финалне ће бити одржане 25. маја, са почетком у 19 часова. Улаз је слободан.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*