Нови асфалт олакшаће живот становника Доње Стражаве

 
Асфалтирање дела пута у дужини од 400 метара, у селу Доња Стражава, завршено је данас, а за ове намене, из градског буџета, издвојено је близу три милиона динара са ПДВ-ом.
Kако каже Милан Аранђеловић, начелник Топличког управног округа, ради се о још једној инвестицији којом се утиче на побољшање услова живота грађана на сеоском подручју.
-Наставља се инвестиционо улагање у инфраструктуру како у градској тако и у сеоским срединама, а са новим асфалтирањем градских и приградских улица, трудимо се да свим нашим грађанима обезбедимо што боље услове за живот и рад, нагласио је Аранђеловић.
Он је истакао да је Доња Стражава, са око 500 становника, село у коме живи много омладине и школске деце којој ће овај асфалт много значити.
-Трудимо се да свим нашим грађанима у селу и приградским насељима обезбедимо једнако добре услове какве имају становници у граду и на тај начин показујемо да не бринемо само за најстарије наше суграђане, већ и за школску децу и омладину која ће, након завршетка школовања, надамо се, једнога дана одлучити да остане да живи у свом родном месту, нагласио је начелник Аранђеловић.
Завршетку радова, присуствовао је велики број житеља овог села, који су изразили задовољство што је у њиховом месту асфалтирана још једна деоница пута.
Славиша Стојановић, председник Савета Месне заједнице Доња Стражава, рекао је да су веома задовољни квалитетом асфалтирања и новим путем који се готово целом дужином наставља на атарске путеве ка њиховим имањима, што ће им сада умногоме олакшати пољопривредни посао.
-Овај пут највише значи онима који имају куће у том делу села, јер сада више неће бити блата и много лакше ће се по њему кретати како пешаци, тако и моторна возила, истакао је Славиша Стојановић.
 

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*