Новогодишњи пакетићи за децу из социјално угрожених породица

 

 

У сусрет предстојећим празницима, Град Прокупље обезбедио је 600 новогодишњих пакетиће за децу из социјално угрожених породица и слабијег материјалног стања.

Због неповољне епидемиолошке ситуације, ове године традиционална подела пакетића у згради Градске управе није организована, али су они ипак дошли до својих корисника.

Како је изјавила већница за социјална питања, Катарина Вељовић, пакетићи су намењени деци узраста до 12 година, а спискови су сачињени на основу података Центра за социјални рад, у сарадњи са представницима удружења и друштвених организација у Прокупљу.

 

 

 

 

 

 

Као и сваке године, поводом новогодишњих и божићних празника, Град Прокупље је издвојио средства за набавку новогодишњих пакетића за децу из породица слабијег материјалног стања. Данас смо у појединим  градским насељима посетили ова домаћинства и малишанима уручили поклоне, са жељом да их обрадујемо и улепшамо предстојеће празнике, казала је већница Вељовић, честитајући  Нову годину и Божић најмлађим грађанима Прокупља.

Подела пакетића наставиће се и наредних дана, тако што ће поклоне малишанима достављати представници месних заједница и градских удружења. Овакав начин доставе организован је због мера предострожности и заштите од ширења инфекције корона вируса.

 

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*