Новогодишњи поклон Града Прокупља деци: „Леонтина и таленти“ за мале Прокупчане

Град Прокупље обрадоваће најмлађе суграђане новогодишњим дечијим програмом „Леонтина и таленти“, у извођењу Леонтине Вукомановић, који ће бити одржан  24. децембра, у понедељак, у прокупачком Дому културе.

Концерт ће почети од 10 сати, а у Леонтинином наступу уживаће око 900 малишана, и то најстарија група вртића, предшколци и прваци.

Због капацитета сале, биће одржана четири концерта, за прву групу од 10 до 10.50 сати, другу од 11.10 до 12 сати, трећу од 12.20 до 13.10 сати, и четврту од 13.30 до 14.20 сати.

-Ово је наш поклон најмлађима. Постали смо град, а мени је посебно драго што ће бољитак прво осетити најмлађи. Трудићемо се да не будемо град само на папиру, него да то буде видљиво у сваком тренутку, да то осете и стари и млади, рекао је градоначелник Прокупља Александар Симоновић.

Леонтина је најплодоноснији и најуспешнији дечији музички педагог у региону. Оснивач је Дечијег хора „Чаролија“, који има преко 300 чланова, а такође и уметнички директор истоименог Фестивала. Добитник је многих награда и признања. Као мало ко, свој рад посветила је деци, па тако и у овом програму „Леонтина и таленти“, у складу са узрастом, са децом и за децу пева хитове, као што су „Деца су украс света“, „Чувајте нам ђаке“, „Вуче, вуче“, „Разболе се лисица“, „Џо банана“, „Миш је добио грип“, „Како расту деца“, „Више нисам мало дете“, „Браћу не доносе роде“, „Ишли смо у Африку“, „Заклео се бумбар“.

Ове никад заборављене и актуелне хитове, деца радо прихватају, певајући их заједно са Леонтином и уживајући у томе.

Тако ће и мали Прокупчани сада.

1 Коментар

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*