Одржана трећа седница Скупштине Града Прокупља

 

Скупштина Града Прокупља одржала је данас своју трећу седницу у новом скупштинском сазиву. На дневном реду седнице разматрани су предлози решења о именовању нових директора, чланова комисија, Управних и Надзорних одбора, као и друга питања од значаја за даљи рад и функционисање јавних предузећа и установа у Прокупљу.

Обзиром да је мандат Комисије за спровођење конкурса за избор директора јавних предузећа истекао, на предлог Градског већа, Скупштина је донела  Решење о образовању нове комисије, на мандат од три године.

 

На данашњем заседању разрешен је функције директора Апотеке Прокупље Златан Миљковић, који је дао оставку из личних разолга пре истека мандата, а на функцију вршиоца дужности директора Апотеке именована је дипломирани економиста  Ана Радојевић.

У наставку седнице донета су решења о измени Управног и Надзорног одбора Спортског центра Прокупље, Културно образовног центра“Топлица“, Туристичке организације града Прокупља, Народне библиотеке „Раде Драинац“, Народног музеја Топлице и Дома здравља Прокупље.

Такође су усвојени и предлози за именовање нових чланова  Школског одбора Основне школе „Никодије Стојановић Татко,“, Техничке школе „15.мај“ и ОШ “Светислав Мирковић Ненад“ у Малој Плани.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*