Осмо место за прокупачке рукометашице у Београду


На турниру, под називом „Трофеј Београда 2019. године“, Женски рукометни клуб „Топличанин“ из Прокупља, освојио је запажено осмо место.
-Од 15 екипа, колико је учествовало на овом такмичењу, наше младе рукометашице су уз велики таленат, показале и одличну игру на терену, тако да је овај успех веома значајан. Реч је о узрасту од 12 и 13 година и према ономе што су ове младе рукометашице показале на овом турниру, сасвим је сигурно да прокупачки женски рукомет има на кога да рачуна, рекао је један од тренера Бојан Проловић.
Он је истакао да је ову младу екипу рукометашица, заједно са њим спремао и његов колега Мирољуб Кнежевић и да заслуге за овај успех свакако припадају и њему.
-На турниру је све прошло у најбољем реду, захваљујући Граду Прокупљу, који нам је омогућио да најпре отпутујемо у Београд, а онда и да са поносом представимо наш клуб и родни град. Све похвале за наше младе рукометашице, јер оне су, показавши велику борбеност у игри, показале како се бори за боје свог клуба, истакао је Проловић и додао да је ово први овакав турнир, на коме је учествовала прокупачка женска рукометна екипа.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*