Основна школа „ 9.октобар“ обележила Дан школе

Данас је основна школа „ 9. октобар“, прославила Дан школе.

Дан школе, 55. по реду, данас је обележен и радно и свечано. Између две смене приређен је пријем за званице и одржана је приредба коју је отворила директорка школе Љиљана Вековић.

Хор, чланови драмске и рецитаторске секције наступили су пред окупљеним родитељима и наставницима. Директорка школе је искористила прилику да се захвали свима који су помогли рад школе и остварили запажене резултате у протеклој години.

Уз игру, песму и глуму и добро расположење прослављен је још један „рођендан“ наше школе.

 На свечаној седници Наставничког већа поводом Дана школе, директорка школе Љиљана Вековић, искористила је прилику да награди све учитеље и наставнике који су остварили запажене резултате у протеклој години, као и да се захвали свим пријатељима школе и онима који су помогли рад школе.

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“49″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“[Show slideshow]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*