Отворено ново дечије игралиште у Прокупљу

 

У Прокупљу је данас отворено ново дечије игралиште, захваљујући добрим партнерским односима и дугогодишњој сарадњи Града Прокупља и Компаније НИС.

Новоотворени дечији кутак за игру и дружење малишана налази се у парку иза зграде Градске управе и изграђен је по свим стандардима за безбедан боравак на овом простору.

 

Поред малишана Предшколске установе „Невен“ који су данас били и први посетиоци новог игралишта, отварању је присуствовао градоначелник Прокупља Милан Аранђеловић са сарадницима и представница Компаније НИС, Бојана Радојевић, директорка Департмана за малопродају.

У име свих грађана Прокупља, посебно наших најмлађих суграђана, желим да се захвалим Компанији НИС која је у партнерском односу са Градом Прокупљем учествовала у изградњи овог лепог дечијег кутка, где ће малишани проводити дане свог детињства. Град Прокупље и Компанија НИС су уложили 3.750.000,00 динара за изградњу овог објекта, који је изграђен по свим стандардима за безбедност деце, казао је градоначелник Прокупља, Милан Аранђеловић.

Компанија НИС подржала је овај пројекат, настављајући да негује добре партнерске односе са руководством Града Прокупља. Како је истакла представница НИС-а, Бојана Радојевић, игралиште је опремљено савременим справама које су у потпуности прилагођене деци предшколског и школског узраста.

Компанија годинама уназад кроз различите друштвено одговорне пројекте улаже у унапређење квалитета живота грађана широм Србије. Од 2009. године, под слоганом „Будућност на делу“, компанија је уложила преко 4 милијарде динара у бројне друштвено одговорне пројекте, казала је Радојевић.

 

Отварање дечијег игралишта у самом центру Прокупља протекло је у свечаној атмосфери. На платоу су се малишанима придружили и чланови Клуба волонтера НИС-а, кловнови и тимови за анимацију. Уз балоне, конфете и веселе дечије песмице, званично је отворен нови дечији кутак у Прокупљу.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*