Делегација Прокупља на презентацији пројекта „Партнерство за локални развој“

 
 

Градоначелник Прокупља Милан Аранђеловић и члан Градског већа Милена Петровић, јуче су присуствовали презентацији пројекта „Партнерство за локални развој“ у Министарству државне управе и локалне самоуправе у Београду. Градоначелника Аранђеловића примио је шеф кабинета министра Државне управе и локалне самоуправе Александар Ловчански, а циљ састанка је био почетак изградње нове Зелене пијаце у Прокупљу.

 

Како је извршена верификација пројекта и усаглашена пројектно-техничка документација, створили су се услови за расписивање јавног позива за извођача радова. Очекујемо да у току следеће недеље буде расписан јавни позив, а да на јесен почну радови, рекао је после овог састанка градоначелник Прокупља Милан Аранђеловић.

Он је навео да укупна површина градске Зелене пијаце износи 2.860,87 m2, а да је процењена вредност пројекта 278.155.728,20 динара. Процењена вредност радова је 264.155.933,00, а набавка неопходне опреме планирана је за 2022. годину. Планирано је да радови на изградњи пијаце буду завршени за 12 месеци.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*