Пакети са основним животним намирницама за чланове Удружења за церебралну и дечију парализу

Друштво за церебралну и дечију парализу у Прокупљу, својим члановима поделило је пакете са основним животним намирницама. Ово је четврта акција коју је Удружење спровело ове године.

-Пакете са основним животним намирницама добили смо од Савеза за церебралну и дечију парализу Србије и фирме “Кућа хране” из Београда. Вредност ове донације износи близу 100.000 динара, изјавио је председник прокупачког Друштва за церебралну и дечију парализу Милутин Стојановић и додао да је овај вредан поклон добило више десетина чланова Удружења.

Он је истакао да је организација у свом досадашњем раду имала изузетну сарадњу и помоћ од стране Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, локалне самоуправе и Националне службе за запошљавање у Прокупљу.

-Наше друштво организује разне хуманитарне акције и културно уметничке манифестације. На овај начин, људима са инвалидитетом показујемо да нису препуштени сами себи, већ да су саставни део друштвене заједнице, изјавила је вишегодишњи члан организације Слађана Матковић и додала да је подела пакета са основним животним намирницама леп гест донатора да се помогне онима којима је помоћ потребна.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*