Планинско село Костеница по први пут добија асфалт

 

 

 

Мештани прокупачког планинског села Костеница, по први пут ће добити асфалт, у дужини од 1,7 километара. Ови радови, које финансира Град Прокупље, биће завршени у наредна два дана.

-Радујемо се асфалту. Дуго смо га чекали и веома смо захвали локалној самоуправи на томе што ћемо и ми, у нашем селу, ходати асфалтираном улицом, рекао је један од мештана овог села, не кријући задовољство због радова на асфалтирању сеоског пута.

Ово је прави пример о томе колико Град Прокупље брине о својим становницима, без обзира на то да ли живе у градским или сеоским срединама.

-Подједнако је значајно и важно да сви становници наше општине добију асфалт. Ми се трудимо да тако буде, и Прокупље је ових дана једно велико градилиште. То је свакако данас и ово планинско село, у коме живе вредни људи, који ће захваљујући асфалтираном путу, брже и безбедније стизати до својих њива, а деца до школа, истакли су у локалној самоуправи.

Да асфалтирани пут доноси радост у ово прокупачко планинско село Костеница, потврдила су и деца , која су истакла да ће асфалтираним путем, лакше, сигурније и безбедније стизати до својих школа и другара, да заједно уче и деле најлепше тренутке одрастања.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*