Помоћ за Душана!

ПОМОЗИМО ДУШАНУ ТОДОРОВИЋУ

Душан Тодоровић рођен је 21.06.2014. године у Београду.

Први симптоми болести су уочени крајем 2016. године, кад је анализом крвне слике примећен пад хемоглобина. Педијатар у Дому здравља у Свилајнцу је напипао у трбуху детета страно тело, након чега је дао упут у Београд. Приликом каснијих анализа, Душану је дијагностификован тумор – необласма.

Након извршене биопсије, приступило се хемотерапији у Београду, која је резултирала смањењем тумора до оперативне величине. Прва оперативна интервенција је реализована у експерименталној клиници „Сент Јуде“ у Мемфису (САД). После операције, поступак лечења се наставио у Србији, где је урађена трансплантација коштане сржи на Институту за мајку и дете у Београду и спроведене хемотерапије.

Услед појаве рецидива, Душан хитно мора да иде у клинику „Сант Јоан де Деу“ у Барселони на додатно дијагностификовање, тестирање и анализу крви и два циклуса хемотерапија и имунотерапију. Он је животно угрожен и овај третман му је од посебне важности у циљу спасавања његовог живота.

Цена овог третмана је 191.312,81 евра

Помозимо Душану Тодоровићу слањем СМС поруке (потребно је унети произвољни карактер) на 5757 (100 динара) и уплатама на динарски рачун: 205-999-98 и девизни рачун 0070800039876 отворен код Комерцијалне банке.

Извор: Podrzizivot.com

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*