Прикупљена средства за лечење Душана Тодоровића

Фондација „Подржи живот“ са великом радошћу обавештава јавност да је хуманитарна акција за четворогодишњег Душана Тодоровића успешно ЗАВРШЕНА.
 Уз помоћ добрих и хуманих људи, прикупљена су средства, која су Душану била потребна ради наставка лечења у Барселони, у клиници „Сант Јоан де Деу“ (Шпанија).
Душан Тодоровић је четворогодишњи дечак из Кушиљева, код Свилајнца, који болује од тумора необластом. Појавиле су му се рецидивне промене, због којих је хитно морао да оде на лечење. 
Фондација је од четвртка 06.09.2018. године до данас 15.09.2018. године укупно сакупила износ од 119.391,14 ЕУР, у који не улази приход од СМС порука, као ни износи који су уплаћени данас на рацун Фондације и девизни износи који су уплаћени у петак 14.09.2018. године. 
Фондација ће у понедељак 17.09.2018. године јавно доставити извештаје о преосталим средствима која су прикупљена, незваничном броју смс порука које су послате као и незваничном износу који ће оператери уплатити по уговору који имају са Фондацијом и план реализације преосталих осам акција, које су тренутно покренуте.
Желимо да искажемо захвалност свима који су у овој хуманитарној акцији учествовали, јер је ова акција посебно била хитна и сваки дан, сат и минут су за овог дечака били од посебне важности. Посебно се захваљујемо особи која је ступила у контакт са родитељима без подстредства Фондације и која је остала анонимана и за Фондацију. Та особа је уплатила клиници директно преостали износ, који није сакупљен преко Фондације.
Овим путем позивамо медије да присуствују конференцији за медије, на којој ће Вам се обратити Душанов отац (Александар Тодоровић), као и представници Фондације (Ратомир Антоновић и Катарина Данојлић). Конференција ће се одржати данас 15.09.2018. године у 18 часова и 45 минута, у Центру за културу “Влада Дивљан”. 
Апелујемо да се настави слање смс порука на број 5757, јер поред Душана, нажалост, постоји јос деце којима је потребна помоћ.
Извор: Хуманитарна организација „Продужи живот“

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*