Поставља се расвета на пешачкој стази испод Градске управе


Новоизграђена пешачка стаза испод зграде Градске управе, засијаће у правом смислу те речи, јер су у току завршни радови на постављању расвете.
Како истичу надлежни у ЈКП „Хамеум“, запослени у електро јединици су радове на осветљењу новог степеништа започели још пре десетак дана, али како су се паралелно одвијали и други радови везани за завршетак комплетне изградње, постављање расвете повремено је одлагано.


-Радове на постављању расвете на новој пешачкој стази, као и реконструкцију расвете на постојећем степеништу испод зграде Градске управе, наше предузеће обавља у оквиру редовног одржавања јавних површина. Реконструкцијом дотрајалих светиљки у парку Градске управе, где су постављени нови стубови са светиљкама, као и изградњом расвете на новоизграђеној стази, обезбедиће се комплетно осветљење овог дела града, казала је в. д. директора ЈКП „Хамеум“ Радмила Перић.
Иначе, грађани већ увелико са задовољством користе нову пешачку стазу, која им је одувек била омиљена дестинација јер знатно скраћује пут до центра града, радних места, школа.

????????????????????????????????????

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*