Премијерка долази у Прокупље

Председница Владе Републике Србије Ана Брнабић у петак, 10. августа 2018. године, биће у радној посети Прокупљу где ће се упознати са најзначајнијим и најпотребнијим пројектима за унапређење услова живота и рада прокупчана. Планирано је да се, на састанку са локалним руководством у општини Прокупље са почетком у 11 часова, прецизира како и на који начин Републичка Влада најефикасније може помоћи да што пре дође до реализације два најважнија и финансијски највећа пројекта као што су изградња нове индустријске зоне и пресељење болнице у нове просторије, вредна око три милијарде динара.

У пратњи народног посланика Дарка Лакетића, који је иницирао ову посету, председница Владе Ана Брнабић са директором Канцеларије за јавна улагања Марком Благојевићем и представницима Министарства здравља, потом ће  обићи  Дом здравља у Прокупљу. На овој локацији предвиђено је обраћање медијима а сви заинтересовани за акредитацију могу се обратити на мејл адресу pr.sluzba@prokuplje.org.rs до петка 10. августа у 9 часова.

Након Прокупља, председница Владе Ана Брнабић заједно са потпредседником Владе и министром трговине, туризма и телекомуникација Расимом Љајићем, посетиће и Општину Куршумлија.

1 Коментар

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*