Прокупачка ученица награђена за ликовни рад

 

Ученица првог разреда Основне школе „Никодије Стојановић Татко“ Николија Бабић, награђена је на ликовном конкурсу „Фонтана и медењаци, виле и вилењаци“, који је расписао хотел „Фонтана“ из Врњачке Бање.

Међу 115 радова ученика из основних школа из целе Србије, колико је стигло на конкурс, Николија је за свој цртеж добила трећу награду и пакетић са слаткишима.

 

Веома волим да цртам и то радо радим и ван часова ликовног у школи. Тада ме подстиче моја учитељица, а сада када сам код куће, то ради моја мама. Оне су ту увек за мене. Ово није први пут да сам учествовала и освајала различите награде и признања. Све их осећам као подстрек и подршку да наставим да вредно радим, рекла је награђена ученица школе „Татко“, Николија Бабић.

Ово није први пут да моја деца учествују на конкурсима са различитим темама и из различитих области. Готово увек се дешавало да освојимо неку од награда и ја се веома поносим тиме. Ја сам за њих увек ту, да их подстичем. Сви они се заједно радују успесима својих другара, тако да је Николијин успех и овај пут, успех њеног разреда, рекла је Николијина учитељица Љиљана Соколовић и истакла да је она, поред тога што је талентована и веома вредна и да захваљујући, баш тој особини, постиже добре резултате.

Учитељица је нагласила да је њен циљ да децу увек мотивише, чак и сада када раде од куће.

У школи често немамо времена за додатне активности и интересовања ученика. Зато то надокнађујемо на овај начин, учествујући на различите стваралачке конкурсе. Ово су прилике у којима деца траже себе и откривају своје таленте. То им некада можда помогне, тако што ће их кроз будуће школовање водити и усмеравати правилно, нагласила је Соколовић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*