Сви путеви на територији града Прокупља су проходни

 

 

Сви путеви на територији града Прокупља су проходни, што значи да за сада ниједно село нити засеок нису одсечени од главних саобраћајница и градског подручја, саопштио је данас члан Градског већа за инфраструктуру Миладин Радоичић.

Како истиче, снег који је пао пре два дана задржао се само на брдско-планинском подручју, док је у равничарском пределу дошло до отапања, што је повећало водостај на водотоковима другог реда.

Обишли смо поједина сеоска подручја и уверили се да су сви путеви проходни и да нема већих проблема на коловозима.   Мање проблеме ствара растиње поред  пута, због чега смо ангажовали екипе које  раде на рашчишћавању, али и на санацији коловоза где је дошло до изливања канала, казао је Радоичић.

-Ради се о подручју у близини села Бумбурек, Доња Трнава и засеока Рангина мала, где се ради санација и како сазнајемо, вода се већ повукла са коловоза. Према речима већника за инфраструктуру, све службе Града Прокупља, задужене за зимско одржавање локалних путева су приправне и потпуно опремљене  агрегатима и механизацијом. За сада је на терену само механизација Предузећа за путеве „Трасе“ која је задужена за регионалне путеве, саопштио је Радоичић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*