Прокупачки средњошколци у Дому ученика и током јуна

Станари Дома ученика средњих школа у Прокупљу који имају обавеза у школи око поправљања оцена или полагања матурског испита и током јуна месеца моћи ће да бораве у тој установи, рекла је директорка дома Јелена Вуковић.

Она је објаснила да је Министарство просвете и технолошког развоја Србије упутило допис и препоручило им, да спроведу анкету међу корисницима дома путем које би се станари дома изјаснили да ли током јуна желе да бораве у тој установи како би поправили оцене и присуствовали матурском испиту.

-Изузетно је важно да знамо колики број средњошколаца жели да наредног месеца борави у нашој установи да би смо извршили све припреме и обезбедили им најбоље услове за учење и боравак, нагласила је Вуковић и додала да ће анкету међу ђацима спровести васпитачи у наредних неколико дана.

Такође је истакла да су тим поводом они упутили допис свим прокупачким средњим школама и замолили их да их обавесте о распореду полагања матурског испита и датумима за поправљање оцена које би се према плану одржало током јуна месеца.

Ђаци који се изјасне за боравак у дому, треба да приложе уверење о свом здравственом стању не старије од три дана, и да немају симптоме респираторних инфекција, нити повишену температуру.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*