Прокупчани воле Rock!

Дана 20.8.2018. године организовано је девето по реду „Rock преображење“, на градском базену. Прокупчани су били у прилици да уживају у мало „тврђем“ звуку бендова „Bez Lene“, „Prokuplje Felix“, „Melissa“ „Talični Tom“. У најбољем светлу су се још једном представили и „талентовани клинци“ и одавно свима познати „ветерани добре музике“.Манифестацији је присуствовао велики број Прокупчана, различитих генерација, који су љубитељи rocka, hard rocka i metala. Међутим, не можемо, а да не приметимо, да ми то можемо још боље!
Према речима организатора, Владе Дробњака и Николе Петровића, следеће године је јубиларно, десето „Преображење“, за које нам спремају спектакл. Сви се надамо још већем броју посетилаца, јер Прокупчани воле Rock.

[ngg_images source=“galleries“ container_ids=“36″ display_type=“photocrati-nextgen_basic_thumbnails“ override_thumbnail_settings=“0″ thumbnail_width=“240″ thumbnail_height=“160″ thumbnail_crop=“1″ images_per_page=“20″ number_of_columns=“0″ ajax_pagination=“0″ show_all_in_lightbox=“0″ use_imagebrowser_effect=“0″ show_slideshow_link=“1″ slideshow_link_text=“[Show slideshow]“ order_by=“sortorder“ order_direction=“ASC“ returns=“included“ maximum_entity_count=“500″]

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*