Просторије Удружења пензионера затворене и након укидања ванредног стања


И након укидања ванредног стања из предострожности од ширења инфекције корона вируса јер пензионери спадају у ризичну групу , просторије Удружења пензионера у Прокупљу остаће затворене, саопштили су данас из те организације.
-Наши пензионери, њих око 8.500 су током ванредног стања показали висок степен дисциплине и одговорности, поштујући све мере и препоруке здравствених радника, државних и локалних органа власти, па очекујем да и ову меру схвате на најбољи могући начин, изјавио је председник Градског одбора удружења пензионера Прокупља Милован Вучићевић.
Он је изразио велику захвалност многим удружењима и волонтерима који су током пандемије пружали различите видове помоћи најстаријим суграђанима.
Према његовим речима та помоћ највише се огледала у куповини основних животних намирница и лекова и достављања на кућне адресе пензионера.
Све просторије удружења биће детаљно очишћене и дезинфиковане како би се у најскорије време наши чланови у њима могли поново да окупљају и друже, истакао је Вучићевић и нагласио да ће коначну одлуку о дозволи окупљања донети надлежни здравствени и санитарни органи.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*