Ради се пуном паром: Улица Војводе Мишића код Гимназије добила нови асфалт!

Улица Војводе Мишића код прокупачке Гимназије добила је данас нови асфалт, а завршетку радова на асфалтирању присуствовао је градоначелник Прокупља Александар Симоновић и члан Градског већа за инфраструктуру Жарко Копривица.

-Велико је задовољство присуствовати асфалтирању градских и приградских улица. После вишедневних радова, данас је асфалтирана Улица Војводе Мишића. Да би се променио стари асфалт, који је био у веома лошем стању, требало је урадити додатне послове, као што је замена горњег строја коловозне конструкције, нивелисање шахти и, на крају, израда коловозног застора од асфалта, рекао је Симоновић и додао да је реч о првој фази реконструкције Улице, а да ће у другој бити постављене бехатон плоче на тротоарима, као и нови ивичњаци.

Поред Улице Војводе Мишића, у наредном периоду извршиће се реконструкција, тачније биће постављен асфалт и у Синђелићевој улици, као и у Бате Стефановића, Ивана Косанчића, Ђуре Јакшића, Цара Лазара. Асфалт ће добити и део Поштанске и крак Таткове улице.

Средства за реконструкцију ових улица, у износу од скоро 20 милиона динара, издвојена су из градског буџета.

Градоначелник Симоновић је апеловао на Прокупчане да буду стрпљиви у току трајања радова, јер ће по завршетку истих, бити задовољни што имају потпуно нове и уређене улице и тротоаре.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*