Пролећни маскенбал малишана Предшколске установе “Невен“

Традиционални, дечији маскенбал малишана Предшколске установе „Невен“, одржан је јуче у Спортској хали „Др Зоран Ђинђић“ у Прокупљу, пред бројном публиком.

Преко 900 малишана од три до седам година, обучени у најлепше костиме, уз песму и игру, кренуло је на „Пут око света“, да публици дочара неке друге народе и државе.

-Ово је 25. дечији маскенбал који сваке године организујемо у мају месецу, поводом обележавања Дана наше установе, а ове године смо прославили и велики и важан јубилеј, 70 година постојања и успешног рада. Наша установа брине о више од хиљаду малишана, који су и ове године за све нас припремили величанствени маскенбал. Кроз програм овогодишње манифестације, сви заједно смо „обишли“ велики број држава и упознали се са њиховим обичајима и културом. У шаренилу боја дуге, са најлепшим дечијим осмесима, маштовито и полетно кроз игру и песму, доживели смо најлепше путовање. И у годинама које долазе, настојаћемо да сваки дечији дан у нашој установи за њих буде исто такво лепо и незаборавно путовање, истакла је директорка ПУ „Невен“ Весна Јовановић, поздрављајући учеснике маскенбала и публику.

Спортска хала “Др Зоран Ђинђић“ и ове године била је најлепше место у граду, јер је окупила наше најмлађе и најмаштовитије суграђане, који су поносно и са великим задовољством плесали за своју публику, поносне родитеље, баке и деке и васпитаче.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*