Радници “Хамеума” уређују паркове


Радници прокупачког Јавно-комуналног предузећа „Хамеум“, користе ове топле јесење дане за санацију ситних кварова на водоводној мрежи и уређење паркова и зелених површина у граду.
-У току су радови на отклањању кварова на водоводној мрежи у Шекспировој и Вардарској улици, а у Улици Цара Лазара завршава се реконструкција водоводне линије. Упоредо са тим, ради се и монтажа бунарске пумпе у селу Горње Кординце, казали су у ЈКП “Хамеум”.
Према њиховим речима, топли јесењи дани су им добро дошли и за завршетак санације зелених површина у градском парку у центру града. На том простору, санирана су сва оштећења настала током реконструкције споменика, а простор је припремљен за јесењу сетву траве.
Радници Радне јединице „Зеленило“, ових дана ужурбано уређују и остале парковске површине, засаде цвећа које се због лепог времена одржало до дубоко у јесен, и врше припреме за поновну сетву траве.
-У оквиру редовних послова чишћења и уређења градских улица и тротоара, запослени у “Хамеуму”, у оквиру својих редовних обавеза, посебну пажњу поклањају одржавању и обележавању хоризонталне саобраћајне сигнализације и на тај начин подижу ниво безбедности пешака, посебно школске деце, истичу из “Хамеума”.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*