Радови на новој водоводној линији санација кварова

Екипе Јавно-комуналног предузећа „Хамеум“ обављају радове на неколико градских локација, али и на сеоском подручју, где су у току радови на изградњи нове водоводне линије.

Ових дана интензивирани су радови у Горњој Трнави, а нова водоводна линија биће прикључена на магистрални цевовод „Бресница“. Мештани овог насеља су пре више од 40 година сопственим средствима изградили водовод и пијаћом водом се снабдевали са изворишта на Јастребцу, али количина воде која је долазила са овог изворишта није могла да задовољи потребе становника овог села.

Изградњом нове водоводне линије, за коју је из буџета Општине Прокупље издвојено око четири милиона динара, биће обезбеђене довољне количине здраве пијаће воде.

Паралелно са поменутим радовима, екипе овог јавног предузећа завршиле су санацију ископа, насталих услед поправке кварова на водоводној мрежи у улици Краљевића Марка, док су у улици Генерала Транијеа поправљени ивичњаци. У центру града данас су такође екипе на терену и раде на обележавању хоризонталне сигнализације, као и на уређењу паркова и зелених површина.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*