,, Распевана улива““ за најмлађе Прокупчане

 

Новогодишњи музички програм прокупачког Дома културе „Распевана улица“, данас је по први пут одржан на шеталишту испред главне Поште. Окупио је велики број деце, која су се радовала Деда Мразу и Снегуљици и заједно са њима су певала и играла. Рецитацијама, којима су поздрављали долазак нове године, учествовали су прокупачки малишани, поручујући да ова никада више не треба да нам се понови и да је што пре заборавимо.

 

-Овај програм је заправо поклон свим нашим најмлађим суграђанима, јер је некадашњи у виду представе у позоришту, морао да изостане због актуелне епидемиолошке ситуације. Ништа мање није лепо ни данас овде, деца су расположена и за песму и за игру. Поред овог програма, који ћемо за њих имати и у наредним данима, као поклон за све, нашли су се и слаткиши, које деца највише воле, рекли су нам глумци који су забављали малишане у оквиру прве „Распеване улице“Срђан Бактијаревић као Деда Мраз и Ивана Ђурковић као Снегуљица.

       

Поклон у виду слаткиша за децу је обезбедио Град Прокупље. Следећа „Распевана улица“ биће одржана на истом месту 30. децембра и  2. јануара у 12 сати, 6. јануара у 13. и 13. јануара у 17 сати.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*