Саниран пут у Бериљу

У селу Бериље, удаљеном четири километара од Прокупља, завршени су радови на санацији пута у дужини од 1600 метара. Пут који повезује село са засеоком Велебић, био је у веома лошем стању, а на иницијативу мештана Општина Прокупље обезбедила је средства за његову санацију.

Према наводима надлежних у ЈП за урбанизам и уређење општина Прокупље, у оквиру радова на уређењу овог пута извршена је обрада постојеће постељице и насипање целом дужином, а урађени су и пропусти  и канали за одвод воде.

Мештани овог села покренули смо иницијативу да им Општина поправи овај пут који је свима много значи, јер нас спаја са засеоком. Лепо је што локална самоуправа ослушкује наше проблеме и изналази могућност да их реши, како би нам свима било боље. Зато смо веома задовољни и захвални, јер знамо коме треба да се обратимо за помоћ.

Општина Прокупље и током летњег периода наставља са уређењем путне инфраструктуре на подручју целе општине.  На километре путева поправљено је и насипано, како у граду, тако и на сеоском подручју. У великој акцији коју Општина Прокупље спроводи још од самог почетка ове године, многе улице по први пут су добиле асфалт.

Како је и изјавио председник Општине Прокупље, Александар Симоновић, радови на инфраструктури одвијају се строго плански, сваки динар уложен у инфраструктуру строго је контролисан. И даље ће приоритет имати најугроженији путеви, како би сви грађани наше општине имали боље услове за живот , што је и циљ рада локалне власти.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*