Селo Поточић добило асфалт

У селу Поточић данас су асфалтиране две улице, укупне дужина 520 метара и ширине 3,5 метра. За ове радове из буџета Града Прокупља, издвојено је око 4,5 милиона динара.


Завршне радове на асфалтирању улица у овом прокупачком селу, обишли су начелник Топличког округа Милан Аранђеловић, градоначелник Прокупља Александар Симоновић, председник Скупштине Дејан Лазић и члан Градског већа за инфраструктуру Жарко Kопривица.
-У оквиру радова на уређењу путева на сеоском подручју, данас је завршено асфалтирање пута у Поточићу.Асфалтирана су два крака, у дужини од 520 метара, са пропустима и каналима, од којих један води према сеоском гробљу, а други кроз насеље. За ове радове, локална самоуправа је издвојила око 4,5 милиона динара, рекао је члан Градског већа за инфраструктуру Жарко Kопривица.


Kако истиче, интензивно се ради на припреми путева за асфалтирање у селу Бериље, Доњој Стражави и Ресинцу.
Поред сеоских путева, локална самоуправа је издвојила око 27 милиона динара за асфалтирање шест градских улица. Асфлат ће тако ове године добити улице Таковска, Радивоја Kораћа, Даринке Несторовић, Веселина Маслеше, Грачаничка и Видојевачка.
-Захвални смо локалној самоуправи која је издвојила средства за асфалтирање путева у нашем селу, где је по први пут сада стигао асфалт. Град је удаљен само осам километара од нашег села, много је овде младих људи и деце којима су неопходни бољи услови за живот, зато смо веома задовољни и захвални што смо решили велики проблем, рекао је председник Савета Месне заједнице Поточић Небојша Михајловић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*