У току реновирање просторија Удружења прокупачких пензионера

Удружењe прокупачких пензионера које броји близу 8.500 чланова ових дана почело је опсежну акцију реновирања својих просторија. У оквиру реновирања биће промењена улазна врата, направљен нови шалтер за пријављивање, промењене старе столице и столови, реконструисана електро, канализациона и водоводна мрежа и окречене све просторије.


-Забрану окупљања пензионера у затвореном простору искористићемо за комплетно реновирање наших просторија. Столице и столови су дотрајали и нису мењани више од 35 година, а много тога ћемо променити и у ходу током радова .Циљ нам је да направимо такве услове и амбијент како би се најстарији становници нашег града овде осећали пријатно и лепо, изјавио је председник Удружења пензионера Прокупља Милован Вучићевић и додао да ће за ове радове из сопствених средстава издвојити око милион динара.
Према његовим речима очекује се да сви послови око реновирања буду завршени током наредног месеца.
-Надам се да ће тада и наши чланови овде поново моћи да се друже, али то све зависи од препорука надлежних државних и локалних органа. Пошто пензионери спадају у ризичну групу за оболевање од корона вируса сигурно је да ће се и надаље током дружења морати да примењују заштитна средства и све заштитне медицинске мере, изјавио је председник прокупачких пензионера Милован Вучићевић.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*