Сликари и вокални солисти Прокупчанима приредили „Златни дан“

????????????????????????????????????

Прокупачки Дом културе синоћ је имао свој „Златни дан“. Под тим називом дешавале су се две традиционалне манифестације. Ова установа културе је своју публику обрадовала „Јесењом изложбом слика“, а потом и традиционалним концертом евергрин музике, коме се прокупачка публика увек изнова радује.

На „Јесењој изложби слика“ излагали су чланови Удружења ликовних стваралаца Топлице и љубитељима ликовне уметности представили своје радове, рађене у различитим техникама и из различитих области ликовне уметности. Они су својим делима и бојама, показали да и јесен, иако хладна и кишовита, може да буде лепа.

Концерт евергрин музике, који је одржан после „Јесење изложбе“, свакако се уклапао у „Златни дан“ који је организовао Дом културе. Бројну публику забављали су најбољи вокални солисти Прокупља, уз пратњу оркестра Дома културе и Дечијег хора „Сањалице“.

Уз најлепше хитове 60-тих, 70-тих и 80-тих година, присутна публика је имала прави повратак у прошлост, док су се старији Прокупчани вратили у дане младости.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*