Срећа, радост: Малишани-чланови разних удружења добили пакетиће

Новогодишње пакетиће добила су и деца многих удружења. Град Прокупље и СЗТР “Чутура” обезбедили су поклоне за децу Међуопштинске организације слепих и слабовидих и Међуопштинске организације глувих и наглувих Прокупља.

Технички секретар Међуопштинске организације глувих и наглувих, Јелена Цакић, захвалила се донаторима и нагласила да ови поклони много значе деци, члановима Удружења.

-Током поделе пакетића, осмех и радост били су присутни код деце. То су тренуци који се памте, изјавила је она.

Новогодишњу радост памтиће и деца Друштва за церебралну и дечију парализу Прокупља.

Председник овог Удружења, Милутин Стојановић, рекао је да су новогодишње поклоне, осим Града Прокупља и “Чутуре”, обезбедили и “Рич”, “АДРА” из Београда и хуманитарна организација “Љуби ближњег свог” из Врњачке Бање.

Стојановић се захвалио свим донаторима који су својим поклонима показали да су деца са инвалидитетом саставни део друштва.

И у најудаљенијој прокупачкој школи у Товрљану, ђаци су добили новогодишње и божићне поклоне. Ове поклоне обезбедили су Град Прокупље, “Чутура”, компанија “Леони” и Удружење за мишићне и неуромишићне болести Топличког округа.

Учитељ у овом издвојеном одељењу ОШ “Светислав Мирковић Ненад” из Мале Плане, Марко Чикарић, изјавио је да су деца за своје родитеље и мештане села, поводом новогодишњих и божићних празника приредила културни програм.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*