Стручни надзор у Дому здравља показао висок ниво здравствених услуга

Представници Министарства здравља посетили су Дом здравља у Прокупљу и том приликом извршили стручни надзор над управљањем медицинским отпадом у овој здравственој установи.

Надлежни су извршили детаљну контролу документације, разговарали са запосленима и упознали се са детаљима везаним за ову тему.

-Од стране чланова спољашњег надзора, доказали смо свој квалитет у овој врсти посла и показали значај свих акредитованих процедура које се примењују у Дому здравља у Прокупљу. Наравно да ће увек бити простора за усклађивање са новим законским смерницама и за унапређивање у овој области, кажу надлежни у Дому здравља.

Агенција за акредитацију здравствених услуга Србије, доделила је Сертификат о акредитацији Дому здравља Прокупље априла 2018. године, на период од седам година. Тиме је ова здравствена установа потврдила да испуњава све дефинисане критеријуме и примењује утврђене стандарде у области здравствене заштите.

Резултати стручног надзора надлежног Министарства су још један доказ да Дом здравља сасвим оправдано поседује овај Сертификат.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*