У току је извођење прве фазе радова на инфраструктурном опремању Привредне зоне „Хисар“ у Прокупљу

 

 
 

Радовима на инфраструктурном опремању локације привредне зоне „Хисар“, званично је и почела реализација овог капиталног пројекта у Прокупљу. Пројекат се финансира средствима Министарства привреде, чија је вредност око 98 милиона динара а извођач радова ове прве фазе је Бетон Стил Раца из Александровца.

У првој фази извођења радова планира се инфраструктурно опремање локације, где ће на површини од 16 хектара бити изграђена Привредна зона „Хисар“. Данас смо са представником фирме која изводи радове обишли градилиште и уверили се да они теку планираном динамиком, изјавила је већница Петровић.

 

Како истиче,

радовима је обухваћено инфраструктурно опремање локације што подразумева изградњу водоводне и канализационе мреже, електроинсталација, телекомуникационих и сигналних инсталација, као и изградња приступних саобраћајница.

Циљ нам је да локацију Привредне зоне „Хисар“ потпуно опремимо комплетном инфраструктуром и понудимо је инвеститорима. Како већ сада влада велико интересовање за улагања на овом простору, очекујемо велики број инвеститора и отварање нових радних места, казала је већница Петровић и истакла још једну погодност за будуће инвеститоре, а то је изградња новог аутопута Ниш-Приштина који је од огромног значаја управо за привредни развој Топличког округа.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*