У знак сећања на добар успех и другарство

Учитељицу Основне школе „Ратко Павловић Ћићко“, Славицу Чикарић, сви познају по вредном раду и успешним резултатима, које постиже са својим ученицима на различитим такмичењима. Међутим, то није све, њено име се везује за врло квалитетне програме, које је годинама припремала са бројним генерацијама својих ђака, учећи их од првог до четвртог разреда. Овога пута су, у знак захвалности за све што их је научила, такав један садржајан и богат програм, припремили за њу, њени ђаци. Они су се досетили и нашли оригиналан начин да се поздраве са својом учитељицом, која се увек воли највише и памти цео живот. Организовали су дружење, које ће сви заједно памтити и кога ће се сећати са радошћу, али и сетом, јер се растају од ње. Учинили су то, баш онако како их је њихова учитељица учила, са пуно пажње, одабраним рецитацијама, музиком и игром. Орило се и коло, опроштајна „Бугарка“, којој их је она научила.
Видно задовољна, учитељица Славица Чикарић овом приликом је истакла, да је сам овај догађај највеће и најлепше признање, које једна учитељица може да добије. Она се захвалила и родитељима на дугогодишњој сарадњи и поверењу које су градили, трудећи се да увек деци и у школи и код куће буде најбоље.
-Они су највредније благо које имамо. Пресрећна сам што још једној генерацији отварам врата даљег образовања. Радо ћу се сећати њихових првих слова и бројки и свега што смо проживели. Желим вам децо да и даље будете добри ђаци, јер добри ђаци су попут оних који ходају по песку, не чује им се ход, а њихови трагови остају, рекла је поздрављајући своје ђаке, учитељица Славица Чикарић.
Све ово одигравало се на отвореном, како би сви заједно, избегли сваку могућност заражавања корона вурусом.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*