Ускоро почињу радови на уређењу неких сеоских путева

Улица Ћирила и Методија, биће реконструисана у наредном периоду. Обзиром да су се на делу Улице појавиле ударне рупе које угрожавају све учеснике у саобраћају, Градско веће у Прокупљу донело је одлуку да се она уреди, како би се обезбедили нормални услови за одвијање саобраћаја.
И у селу Петровац, биће изведени радови на поправци улица, као и у Прекадину. Радиће се и у Малој Плани, где је предвиђено насипање пута ка гробљу, а биће саниране и улице Јована Дучића и Новопројектована.
Пут у Новом Селу, биће такође насипан, као и онај у Клисурици, где су атмосферске воде однеле материјал и створиле канале и ударне рупе које ометају кретање грађана.
У Горњој Стражави биће асфалтирана улица, након чега ће бити решен дугогодишњи проблем мештана овог насеља.
Како кажу из локалне самоуправе, након ових насеља, машине се селе даље, јер је план надлежних да све улице на територији града и по селима буду уређене.
-Није могло ништа да се ради, затекли смо дуг од 2,5 милијарде. Прво је морало да се измири дуговање, па тек онда да нешто почнемо да радимо. Разумемо људе, нестрпљиви су, и њихови захтеви су скроз оправдани, много мора да се ради. Али чим смо вратили дуговања, ми смо почели са радом. Град је био у катастрофалном стању, села исто. Започели смо са уређењем улица, путева, тротоара, трудимо се да равномерно радимо и на територији града и по селима, започели смо капиталне пројекте, у плану је да све улице у наредном периоду буду уређене, да се заврше велики пројекти, и да Прокупље постане град у правом смислу те речи, кажу из локалне самоуправе у Прокупљу.

Буди први са коментаром

Оставите коментар

Ваша емаил адреса неће бити објављена


*